Look up in wonder
Image default
Vervoer en transport

Oldtimer vervoeren? Huur een trailer!

Als je van plan bent om spullen te vervoeren die niet in je auto passen, kan het huren van een aanhangwagen een goede optie zijn. Een aanhangwagen kan handig zijn bij het verhuizen, het vervoeren van tuinafval of bijvoorbeeld voor het vervoeren van een oldtimer. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de aanhangwagen veilig is voordat je hem huurt.

Een aanhangwagen die mee-remt.

Een belangrijk aspect om op te letten bij het huren van een aanhangwagen is de rem. Een geremde aanhangwagen heeft een betere remkracht en is daardoor veiliger om te gebruiken. Een geremde aanhangwagen kan meer gewicht dragen en heeft ook meer stabiliteit bij het rijden op de weg. Zorg er dus voor dat je een geremde aanhangwagen huurt als je zware spullen of een oldtimer wilt vervoeren.

Autotrailer met lier

Als je van plan bent om een auto te vervoeren, is een autotrailer een goede keuze. Een autotrailer is speciaal ontworpen voor het vervoeren van auto’s en is daarom veilig en betrouwbaar. Een autotrailer heeft vaak een lage instap en een oprijplaat, zodat je de auto gemakkelijk op de trailer kunt rijden. Let er wel op dat je het gewicht van de auto en de trailer goed verdeelt, zodat je veilig kunt rijden. Een autotrailer wordt ook wel eens een auto-ambulance of autotransporter genoemd. Bij JobCar kun je twee verschillende soorten autotransporters huren; een bakwagen met een laadvermogen van 1540 kg en een plateauwagen met een laadvermogen van 2464 kg. Natuurlijk worden oprijplaten standaard meegeleverd. En de trailer meenemen naar het buitenland is geen probleem.

Dubbele assen

Een autotrailer is altijd voorzien van dubbele assen, of wel een dubbelasser. De twee assen zorgen voor extra stabiliteit. Een dubbelasser kan ook meer gewicht dragen dan een enkelasser. Ook al vervoer je geen auto maar wel zware spullen, dan is het aan te raden een dubbelasser te huren. Welke aanhanger je ook nodig hebt, bij JobCar kun je altijd rekenen op een veilige en schone aanhangwagen. Onze tarieven zijn scherp en de service zeer hoog. Benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan eens op de site! Een aanhanger huren bij JobCar is zo geregeld!

https://www.jobcar.nl/