Look up in wonder
Image default
Woning en Tuin

La Luna Waterbedden; dé specialist in waterbedden

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van waterbedden, dan bent u bij La Luna aan het juiste adres. Dit is een van de betrouwbaarste aanbieders op het gebied van waterbedden in Nederland. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1977. Door de jaren heen heeft het bedrijf ervaring opgedaan op het gebied van bedden en in het speciaal in waterbedden. In Noord-Nederland heeft het bedrijf meer dan tienduizend bedden geplaatst. La Luna heeft de opstart gehad in Leeuwarden. Dit was in de jaren dat waterbedden nog helemaal niet zo bekend en populair waren zoals ze dat nu wel zijn. De waterbedden stonden nog in de kinderschoenen. U kon de waterbedden in die tijd zien als een exclusief bed dat lang niet door iedereen aan te schaffen was. Dat is in de loop van de jaren wel veranderd, en nu hebben steeds meer mensen de mogelijkheid om een waterbed aan te schaffen.

De diensten van La Luna

Bij La Luna Waterbedden kunt u rekenen op uitstekende service op het gebied van waterbedden. Niet alleen bent u hier aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod aan waterbedden, maar ook voor de reparatie van de bedden kunt u hier goed terecht. De waterbedden worden snel en professioneel gerepareerd en de verzendmethoden van de nieuwe bedden wordt geregeld op de manier waar uw voorkeur naar uit gaat. Zo kunt u ervoor kiezen om de bedden zelf op te halen, maar kan het ook worden bezorgd. Daarnaast kunt u op verschillende manieren betalen. Natuurlijk bestaat iDEAL hierin ook tot de mogelijkheden. U krijgt altijd garantie op de bedden en op de onderdelen. Daarnaast zijn er ook duidelijke voorwaarden die worden gesteld en waaraan het bedrijf zich zal houden. Wilt u de verschillende bedden bekijken en eventueel uitproberen? Dan bent u altijd welkom in de showroom.

De producten van La Luna

U bent bij La Luna aan het juiste adres voor de veelzijdigste waterbedden. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een compleet bed of enkel een waterbed matras. Ook voor hoofdborden en nachtkastjes of accessoires die u nodig heeft bij het waterbed kunt u hier terecht.

Is uw bed ook aan vervanging toe of wilt u ervaren hoe het is om op een waterbed te slapen? Neem dan zeker de tijd om u te verdiepen in de voordelen van een waterbed en kom langs in de showroom van La Luna.

https://lalunawaterbedden.nl/