Look up in wonder
Image default
Woning en Tuin

De verschillende vloertegels bij De Tegel Boutique

Of het nu om het afwerken van de vloer, de muur of de wand gaat, betegeling is zonder twijfel een van de meest populaire technieken. Tegels hebben het voordeel dat ze zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn. En bovendien komen ze ook in alle maten, kleuren en soorten. De Tegel Boutique is jouw ideale partner in de keuze van je droomtegel en dat ook nog eens aan bodemprijzen. We overlopen graag even met jou het aanbod van de verschillende vloertegels bij de Tegel Boutique.

Natuursteen

Vooreerst kan je kiezen voor natuurstenen tegels. Deze tegels worden vervaardigd uit grote blokken gesteente die rechtstreeks uit de natuur ontgonnen worden. Natuursteen is dus 100% natuurlijk, maar je moet er wel rekening mee houden dat deze steen wat moeilijker te onderhouden en wat minder krasbestendig is.

Keramisch

In tegenstelling tot natuursteen worden keramische tegels door de mens vervaardigd. Een keramische tegel van goede kwaliteit is zeer duurzaam en uiterst geschikt voor langdurig gebruik in huis. Bovendien zijn de mogelijkheden van uiterlijk en vorm quasi onbeperkt.

Spelen met uiterlijk

Zo vind je bij de Tegel Boutique keramische tegels met het uitzicht van hout, de houtlook tegels, ook wel keramisch parket genoemd. Je kan ook gaan voor marmerlook tegels met het uiterlijk van echt marmer. Zo bekom je een exclusief plaatje dat toch budgetvriendelijk is. En ook bij de Tegel Boutique vind je deze eye-catcher. 

Wie liever iets stoerder gaat, kan kiezen voor tegels met betonlook. Een coole vloer met een uitgesproken karakter is het resultaat. Neem ook eens een kijkje bij de Terrazzo keramische tegels. Je vindt er tegels met een stijlvol en decoratief uiterlijk. Of heb je tot slot liever tegels met Portugese patronen op jouw vloer? Geen probleem, ook dan heeft de Tegel Boutique de oplossing in handen.

Spelen met vorm

Naast de variatie in het uiterlijk van je keramische tegels, kan je ook kiezen voor een afwijking van de standaard vierkante maten. De mogelijkheden zijn ook hier talrijk. Mozaïektegels associeer je meestal met badkamermuren. Maar wist je dat je ook fraaie effecten bekomt bij het gebruik van vloer mozaïektegels? Het oogt misschien wat extravaganter, maar het effect is daarom niet minder mooi.

Naast de standaardmaten kan je nu ook gaan voor XXL tegels. Deze geven je vloer een zeer egaal uiterlijk. Bijkomend voordeel van deze tegels is dat ze een verruimend optisch effect veroorzaken. En wat gezegd van de hexagon vloertegels? Deze zeshoekige toppers geven jouw vloer een zeer exclusief karakter. Ook bij de Tegel Boutique heb je een ruime keuze in deze vloertegels.

Tot slot kan je je tegels in Romaans verband leggen. Hierbij worden in het legpatroon verschillende tegelmaten door elkaar gebruikt. Dit geeft je vloer een speels effect mee.

Maak je keuze

U ziet het, er is voor elk wat wils te vinden bij de Tegel Boutique. Neem een kijkje online op onze website of kom gerust eens langs in onze showroom in Nieuweroord. En samen met jou zorgt de Tegel Boutique voor vaste grond onder jouw voeten!

https://www.detegelboutique.nl/vloertegels