Look up in wonder
Image default
Zorg

Waarom zou je overstappen op wasbaar maandverband?

Steeds meer vrouwen stappen over van wegwerpmaandverband op wasbaar maandverband. De meesten doen dit vanwege de vriendelijkheid van de bestanddelen voor de huid van de intieme zone. Wasbaar maandverband irriteert een stuk minder dan de varianten waarin allerlei chemische stoffen zijn verwerkt. Maar dat is niet het enige. Het is namelijk ook milieuvriendelijker én goed voor je portemonnee. Het vergt wellicht een eenmalige investering, maar je kunt tot wel vijf jaar met de producten doen!

Een absorberende stof met een waterdichte buitenkant

Ben je op zoek naar een betrouwbaar adres om deze producten aan te schaffen? Dan wend je je tot Kaatje Katoen. Dit bedrijf begon in 1992 als pionier op het gebied van wasbare luiers, maar heeft zijn assortiment inmiddels flink uitgebreid. Net als de wasbare luiers bestaat ook herbruikbaar maandverband uit een absorberende stof en een waterdichte buitenkant om doorlekken tegen te gaan.

Milieuvriendelijk, gebruiksvriendelijk en maatschappelijk verantwoord

Behalve wasbare luiers en wasbaar maandverband vind je bij Kaatje Katoen een ruim aanbod aan andere duurzame verzorgingsproducten. Hierbij kun je onder andere denken aan menstruatiecups en inlegkruisjes. Alle producten zijn milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Ook worden ze onder goede omstandigheden gemaakt. De aanbieder heeft veel oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en onderhoudt dan ook nauwe contacten met zijn leveranciers. Met sommige van hen bestaat soms wel een samenwerking van meer dan tien jaar.

Ontdek meer over wasbare luiers

Heb je een kleintje? Probeer dan ook eens de herbruikbare luiers uit. Dit scheelt je een hoop gedoe: nooit meer sjouwen met grote pakken, veel minder afval en nooit meer zonder luiers zitten. Weet je niet zeker welke wasbare luiers het best zijn voor jouw kindje? De aanbieder ziet zichzelf niet alleen als verkooppunt, maar ook als informatiepunt. Met al je vragen over wasbare luiers en wasbaar maandverband kun je dan ook terecht bij de gepassioneerde medewerkers. Deze zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar. Gebruikmaken van Whatsapp kan ook.