Look up in wonder
Image default
Banen en opleidingen

Productiemedewerker

Productiemedewerker

Beschrijving van de baan

Als productiemedewerker werk je op de pekelafdeling. Er zijn 2 medewerkers op deze afdeling (u wisselt één keer per week). Je weegt de kruiden en specerijen af ​​om het vlees een goede smaak te geven.

 Dit is precies werk. Je werkt veel aan de machine. Zak vlees, water en kruiden. Nadat het vlees is gemarineerd, is het gekruid. Vervolgens wordt het product gerookt op de rookafdeling. In deze functie zult u veel problemen met betrekking tot “Advanced Care and HACCP” -voorschriften en rookmachines moeten behandelen.

Je leert al deze dingen tijdens het werk. -U steekt de handen uit de mouwen; u ziet het werk en weet hoe u ermee om moet gaan; -u bent bereid 38 uur per week te werken; -u bent sociaal georiënteerd en creëert een goede en prettige werksfeer voor u en uw collega’s; -u Verder gaan, dit is voor u vanzelfsprekend. Je bent immers nooit de eerste die de fabriek verlaat. -U werkt immers met collega’s en werkt goed met elkaar samen wanneer zij elkaar nodig hebben op de werkvloer; -U bent verantwoordelijk voor het inspecteren van producten en uw eigen werkplek; -U bent bereid om fulltime te werken in twee ploegen, met verschillende werktijden , Tussen 06:00 en 23:00 uur

Overige

Stabiele en schone werkomgeving van familieorganisatie. De mentaliteit binnen het bedrijf is erg prettig. Je maakt deel uit van het team en werkt samen om ervoor te zorgen dat de doelen worden behaald.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-in-de-bouw.html