Look up in wonder
Image default
Relatie

Een scheiding aanvragen kan ook voordelig

Nu kunt u makkelijk en voordelig een scheiding door laten voeren. Daarnaast kunt u bij De Echtscheidingswinkel ook informatie vinden over het aanvragen van kinderalimentatie. Heeft u recht op kinderalimentatie, en tot wanneer ontvangt u dit? Deze vragen worden allemaal behandeld in het proces van het aanvragen van een scheiding.

Makkelijk en voordelig aanvragen van een scheiding

Een scheiding aanvragen is een hele stap. De experts van het bedrijf helpen u graag in dit proces. Het is een belangrijke en lastige beslissing die genomen wordt. Daarnaast beïnvloedt het niet alleen u, maar ook uw ex-partner en uw kinderen. Het is mogelijk om kinderalimentatie aan te vragen als u de zorg van de kinderen op u neemt. Maar voordat u kinderalimentatie aan kunt vragen moet u eerst een scheiding aanvragen. De experts van het bedrijf helpen u door het hele proces heen. Ze luisteren naar beide kanten van het verhaal en zorgen ervoor dat beide partners tevreden zijn met de regelingen die worden vastgesteld. Daarna wordt de scheiding afgehandeld in de rechtbank. Zijn beide partijen het eens? Dan is de scheiding gefinaliseerd. Nadat u bij de rechtbank bent geweest zijn de regelingen ingeschakeld. Nu is het duidelijk wie kinderalimentatie ontvangt en wie in het huis kan blijven wonen. Nu moet u uw scheiding nog doorgeven bij de gemeente. Daarna is alles geregeld en bent u officieel gescheiden. Wilt u hulp bij dit hele proces? Neem dan nu contact op met het bedrijf en wordt geholpen door de experts.

Meldt u nu aan

Wilt u hulp ontvangen bij het aanvragen van een scheiding, of het aanvragen van kinderalimentatie? Meld u zich dan nu aan via het aanmeldformulier op de website. Er wordt een afspraak met u ingepland door een van de experts. Vanuit deze afspraak wordt er een start gemaakt met het aanvragen van uw scheiding.