Look up in wonder
Image default
Winkelen

Duurzaam Dutch design met een eigen verhaal

Zoek jij altijd de meest speciale en unieke decoratie waarmee je jouw eigen woonstijl kunt uitdragen? Bij Hendrik.nu in ’s-Hertogenbosch verkopen ze woonaccessoires met een duurzaam Dutch design dat is geïnspireerd op Hollandse kunst van kunstenaars als Vincent van Gogh en Gerard van Spaendonk. In hun assortiment zie je felle kleuren en opvallende motieven, maar ook neutrale tinten. Ze hebben dus voor elk wat wils. Droom weg op de mooiste kussens of maak het thuis gezellig met een eigentijds kaarslicht.

Maak je look af met prachtige shawls

Naast decoratie voor je woning verkopen ze bij deze specialist ook zijden shawls. De shawls van Hendrik.nu zijn een waardevolle toevoeging aan je outfit. Ze hebben twee verrassende kanten waarmee je iedere simpele outfit bijzonder maakt. Ook de shawls zijn voorzien van een duurzaam Dutch design. De meeste artikelen zijn met de hand gemaakt in Nederland, waardoor er minder transport plaatsvindt en dit is beter voor het milieu. Elk design is gebaseerd op een Nederlands kunstwerk van een van de grote meesters. Dankzij de vrolijke kleuren kom je meteen in een goede stemming!

Veelzijdige decoratie voor op tafel

Ook voor kwalitatief hoogwaardige tafeldecoratie kun je bij deze winkel terecht. Van tafellopers tot servetringen; jouw diner wordt een groot succes met de producten van deze specialist. Alle artikelen zijn gemaakt van de beste materialen en technieken. Omdat alle producten een duurzaam Dutch design hebben, shop je hier verantwoord de meest unieke items. Het vriendelijke personeel van deze woonwinkel adviseert je graag over de verschillende producten en de toepassingen.

Shop alles voor je interieur online

Woon je in de buurt van ’s-Hertogenbosch? Dan loont het zeker de moeite om eens langs te komen bij deze woonwinkel. Het personeel voorziet je graag van persoonlijk en uitgebreid advies, zodat je helemaal tevreden de deur uitloopt met een uniek product. Als je liever online winkelt, kun je uiteraard ook eenvoudig een bestelling plaatsen bij hun webshop.