Gezicht beter verzorgen

Het gezicht van een mens is het belangrijkste van een mens na de organen. Het gezicht kan waarnemen en zich uiten. Het gezicht zal altijd gezien worden en is dus van grote betekenis. Om die reden storen mensen zich weleens dat ouderdom toonbaar wordt gemaakt in het gezicht. Ook is een goed verzorging van het gezicht om het mooi uit te laten zien. Want een onverzorgd gezicht kan veel dingen over de persoon zelf zeggen. Bijvoorbeeld voor sommige beroepen is het niet gebruikelijk om een onverzorgd gezicht te hebben, een voorbeeld hiervan is de hotelschool, deze laat gezichtshaar en puistjes liever niet toe. Dit is toevallig wel een heel oppervlakkig manier van benaderen maar toch gebeurt het. Men heeft bijvoorbeeld last van acne maar kan hier weinig aan en wordt hier dan ook op afgerekend.

Maar er zijn een aantal manieren om de huid te verbeteren zo kunnen er verschillende behandelingen worden uitgevoerd. Een dergelijk behandeling is de zogeheten Dracula Facelift. Dit is een behandeling dat wordt uitgevoerd door middel van het eigen bloed. Uit het eigen bloed wordt het plasma gebruikt en kan men dit vervolgens in de huid injecteren. In de eerste 24 uur zal dit zichtbaar en rood zijn, na deze 24 uur trekt de huid bij en zal deze stukken strakker en mooier zijn. Voor optimaal resultaat zal u meerdere sessies nodig hebben, vaak ligt het aantal behandelingen rond de 4.

Maar een behandeling hoeft niet altijd met een naald te zijn, dit kan ook bereikt worden door middel van een masker. Een dergelijk behandeling is soothing mask, tijdens deze behandeling wordt u huid naald en pijnvrij behandeld. Dit masker zorgt ervoor dat de doorbloeding in de huid verbeterd en dat huid zo strakker wordt, voor optimaal resultaat dient deze behandeling 3 keer uitgevoerd worden. Het interval tussen behandelingen is 2 weken.

http://www.clinic63.nl/