E14 led lampen geven sfeer

Lookupinwonder

Maak de sfeer met een LED E14 lamp

Met een mooie lamp kun je met één druk op de knop de perfecte sfeer neerzetten. Je moet wel weten welke type lamp het beste past in de gewenste situatie. Als eerste is de maat van de fitting uiteraard van belang. Een E14 fitting is de bekende smalle fitting. Ongeacht welke technologie je kiest, zowel een halogeen E14 lamp als een LED E14 lamp past in dezelfde fitting en ze gebruiken dezelfde 230V.

Het grote voordeel van LED lampen is het energieverbruik. Hoe meer lampen je vervangt door LED lampen des te meer je zult besparen op de energierekening. Daarnaast hebben LED lampen ook veel meer branduren, dus de aanschafprijs is goed te verantwoorden.

Je bent bij een LED lamp niet beperkt tot één kleur licht. Naast lampen met een gekleurde behuizing is de kleurtemperatuur ook van belang. Hoe hoger de waarde, hoe koeler de kleur van het licht. Deze waarde wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Een waarde van 4000 is erg koel, een waarde van 2500 is zeer warm.

LED lampen hebben een zeer lage warmte ontwikkeling. Daarmee zijn ze zeer geschikt om te gebruiken in inbouwspots. Door de lange levensduur hoeft je ze ook niet zo vaak te vervangen. Omdat inbouwspots vaak lastig te bereiken zijn doe je er goed aan LED lampen met dimmer aan te schaffen. Dan kun je de sterkte van het licht eenvoudig afstellen.

Naast de standaard kleine fitting voor een LED E14 lamp zijn er veel keuzes voor vorm, kleurtemperatuur en toepassingen. Met LED lampen kun je alle kanten uit!

http://www.leds-depot.nl/